Попусти и Пакети

V-TECH Светлечка топка 6+ д.Попуст 1490

V-TECH Светлечка топка 6+

V-TECH Светлечка топка 6+

ПОПУСТ!!! V-TECH Светлечка топка 6+ Цена: 1690 ден.ЦЕНА СО ПОПУСТ 1490 ДЕН. Магична едукативна топка 6-24 месеци. Оваа магична топка се тркала самата и го охрабрува бебето да лази за да ја сопре. Со вклучување на копчето-бубамара се активираат различни мелодии. Со притискање на копчињата со животни бебето се запознава со животинските звуци. Копчињата со […]
АЛФАБЕТ ВОЗ VTECH 12-36М д.Попуст 4450

АЛФАБЕТ ВОЗ VTECH 12-36М

АЛФАБЕТ ВОЗ VTECH 12-36М

ПОПУСТ!!! АЛФАБЕТ ВОЗ VTECH 12-36М Цена: 4950 ден.ЦЕНА СО ПОПУСТ 4450 ДЕН. Алфабет возот е мултифункционална играчка која расте со вашето дете,со кое се учат и распознаваат форми и букви од алфабетата ,а на која детето може да седи,да шета или да се вози.Возот содржи 6 водоотпорни страници,26 коцки со букви за интерактивно учење,сензор кој […]
V-tech Музички прстени д.Попуст 990

V-tech Музички прстени

V-tech Музички прстени

ПОПУСТ!!! V-tech Музички прстени Цена: 1390 ден. ЦЕНА СО ПОПУСТ 990 ДЕН. Со поставување на прстените на носачот детето ќе слуша забавни фрази и песнички.Со притискање на мајмунчето ќе учи бои, броеви, форми и ќе слуша фрази кои ќе го поттикнуваат да си игра. *Со редење на 5-те колоритни прстени детето ќе учи . *Со […]
V-tech Музички Возач д.Попуст 1490

V-tech Музички Возач

V-tech Музички Возач

ПОПУСТ!!! V-tech Музички Возач Цена: 1790 ден. ЦЕНА СО ПОПУСТ 1490 ДЕН. Оваа играчка ќе го запознае детето со возилата, боите, броевите и животните преку забавните фрази и реалните звуци од автомобилите.Бебето може да го врти воланот и да ги “вози” малата кола и кученцето учејки за различните возила, а може и да ги притиска […]
V-tech Музичка Книга д.Попуст 990

V-tech Музичка Книга

V-tech Музичка Книга

ПОПУСТ!!! V-tech Музичка Книга Цена: 1390 ден.ЦЕНА СО ПОПУСТ 990 ДЕН. Оваа книга содржи 6 популарни песнички, 6 страни кои се прекрасно илустрирано и детето ќе може да се забавува гледајки ги содржините и пеејки заедно со неа.Забавните звуци и реченици со светлечките копчиња ќе го поттикнат бебето на интеракција.Помага во рано развивање на јазикот, […]

Нови продукти

BEBES VIVA Количка со Реверзибилна Рачка и транспортер, ташна и зимска прекривка д.Попуст 8600

BEBES VIVA Количка со Реверзибилна Рачка и транспортер, ташна и зимска прекривка

BEBES VIVA Количка со Реверзибилна Рачка и транспортер, ташна и зимска прекривка

НОВО!!! BEBES VIVA Количка со Реверзибилна Рачка и транспортер (седиште за во кола), ташна и зимска прекривка Цена: 9500 ден. ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 8600 ДЕН. Седиштето може да се адаптира на најпогодната позиција за вашето бебе. Количката обезбедува поголем внатрешен конфорт за бебето. Алуминскиот рам ја прави количката екстремно лесна. *Безбедна и удобна количка наменета за […]

BEBES VIVA Количка со Реверзибилна Рачка и транспортер, ташна и зимска прекривка

д.Попуст 8600

НОВО!!! BEBES VIVA Количка со Реверзибилна Рачка и транспортер (седиште за во кола), ташна и зимска прекривка Цена: 9500 ден. ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 8600 ДЕН. Седиштето може да се адаптира на најпогодната позиција за вашето...

BEBES VIVA Количка со Реверзибилна Рачка и транспортер, ташна и зимска прекривка д.Попуст 8600

BEBES VIVA Количка со Реверзибилна Рачка и транспортер, ташна и зимска прекривка

BEBES VIVA Количка со Реверзибилна Рачка и транспортер, ташна и зимска прекривка

НОВО!!! BEBES VIVA Количка со Реверзибилна Рачка и транспортер (седиште за во кола), ташна и зимска прекривка Цена: 9500 ден. ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 8600 ДЕН. Седиштето може да се адаптира на најпогодната позиција за вашето бебе. Количката обезбедува поголем внатрешен конфорт за бебето. Алуминскиот рам ја прави количката екстремно лесна. *Безбедна и удобна количка наменета за […]

BEBES VIVA Количка со Реверзибилна Рачка и транспортер, ташна и зимска прекривка

д.Попуст 8600

НОВО!!! BEBES VIVA Количка со Реверзибилна Рачка и транспортер (седиште за во кола), ташна и зимска прекривка Цена: 9500 ден. ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 8600 ДЕН. Седиштето може да се адаптира на најпогодната позиција за вашето...

ТРАНСПОРТЕР – СЕДИШТЕ ЗА ВО КОЛА BEBES Nuevo д.3360

ТРАНСПОРТЕР – СЕДИШТЕ ЗА ВО КОЛА BEBES Nuevo

ТРАНСПОРТЕР – СЕДИШТЕ ЗА ВО КОЛА BEBES Nuevo

ПРОМОТИВНА ЦЕНА!!! ТРАНСПОРТЕР – СЕДИШТЕ ЗА ВО КОЛА BEBES Nuevo Цена: 3360 ден. -Може да се монтира на BEBES Nuevo количка -Ортопедска-фетусна положба за новороденчиња од 0 до 13 кг. -Странична заштита за поголема безбедност -Можност за лулање на рамна подлога -Сигурносни појаси со систем на заклучување -Можност за 2 позиции на менување на поставување […]

ТРАНСПОРТЕР – СЕДИШТЕ ЗА ВО КОЛА BEBES Nuevo

д.3360

ПРОМОТИВНА ЦЕНА!!! ТРАНСПОРТЕР – СЕДИШТЕ ЗА ВО КОЛА BEBES Nuevo Цена: 3360 ден. -Може да се монтира на BEBES Nuevo количка -Ортопедска-фетусна положба за новороденчиња од 0 до 13 кг. -Странична заштита за поголема безбедност -Можност за...

ТРАНСПОРТЕР – СЕДИШТЕ ЗА ВО КОЛА BEBES Nuevo д.3360

ТРАНСПОРТЕР – СЕДИШТЕ ЗА ВО КОЛА BEBES Nuevo

ТРАНСПОРТЕР – СЕДИШТЕ ЗА ВО КОЛА BEBES Nuevo

ПРОМОТИВНА ЦЕНА!!! ТРАНСПОРТЕР – СЕДИШТЕ ЗА ВО КОЛА BEBES Nuevo Цена: 3360 ден. -Може да се монтира на BEBES Nuevo количка -Ортопедска-фетусна положба за новороденчиња од 0 до 13 кг. -Странична заштита за поголема безбедност -Можност за лулање на рамна подлога -Сигурносни појаси со систем на заклучување -Можност за 2 позиции на менување на поставување […]

ТРАНСПОРТЕР – СЕДИШТЕ ЗА ВО КОЛА BEBES Nuevo

д.3360

ПРОМОТИВНА ЦЕНА!!! ТРАНСПОРТЕР – СЕДИШТЕ ЗА ВО КОЛА BEBES Nuevo Цена: 3360 ден. -Може да се монтира на BEBES Nuevo количка -Ортопедска-фетусна положба за новороденчиња од 0 до 13 кг. -Странична заштита за поголема безбедност -Можност за...

Количка BEBES Nuevo со Транспортер – Седиште за во автомобил (Торба и Зимска прекривка) 0+ д.Попуст 11979

Количка BEBES Nuevo со Транспортер – Седиште за во автомобил (Торба и Зимска прекривка) 0+

Количка BEBES Nuevo со Транспортер – Седиште за во автомобил (Торба и Зимска прекривка) 0+

ПРОМОТИВНА ЦЕНА!!! ПОПУСТ!!! Редовна Цена: 13310 ден. ЦЕНА СО ПОПУСТ: 11979 ДЕН. Количка BEBES Nuevo со Транспортер – Седиште за во автомобил (Торба и Зимска прекривка) 0+ Количка BEBES Nuevo – Содржи: – Исклучително лесен алуминиумски рам – Начин на склопување – Чадор систем – 4 позиции на наслонот, од лежечка до седечка,погодна за да се […]

Количка BEBES Nuevo со Транспортер – Седиште за во автомобил (Торба и Зимска прекривка) 0+

д.Попуст 11979

ПРОМОТИВНА ЦЕНА!!! ПОПУСТ!!! Редовна Цена: 13310 ден. ЦЕНА СО ПОПУСТ: 11979 ДЕН. Количка BEBES Nuevo со Транспортер – Седиште за во автомобил (Торба и Зимска прекривка) 0+ Количка BEBES Nuevo – Содржи: – Исклучително лесен алуминиумски...

Количка BEBES Nuevo со Транспортер – Седиште за во автомобил (Торба и Зимска прекривка) 0+ д.Попуст 11979

Количка BEBES Nuevo со Транспортер – Седиште за во автомобил (Торба и Зимска прекривка) 0+

Количка BEBES Nuevo со Транспортер – Седиште за во автомобил (Торба и Зимска прекривка) 0+

ПРОМОТИВНА ЦЕНА!!! ПОПУСТ!!! Редовна Цена: 13310 ден. ЦЕНА СО ПОПУСТ: 11979 ДЕН. Количка BEBES Nuevo со Транспортер – Седиште за во автомобил (Торба и Зимска прекривка) 0+ Количка BEBES Nuevo – Содржи: – Исклучително лесен алуминиумски рам – Начин на склопување – Чадор систем – 4 позиции на наслонот, од лежечка до седечка,погодна за да се […]

Количка BEBES Nuevo со Транспортер – Седиште за во автомобил (Торба и Зимска прекривка) 0+

д.Попуст 11979

ПРОМОТИВНА ЦЕНА!!! ПОПУСТ!!! Редовна Цена: 13310 ден. ЦЕНА СО ПОПУСТ: 11979 ДЕН. Количка BEBES Nuevo со Транспортер – Седиште за во автомобил (Торба и Зимска прекривка) 0+ Количка BEBES Nuevo – Содржи: – Исклучително лесен...

Количка BEBES Nuevo со Торба и Зимска прекривка 0+ д.9950

Количка BEBES Nuevo со Торба и Зимска прекривка 0+

Количка BEBES Nuevo со Торба и Зимска прекривка 0+

ПРОМОТИВНА ЦЕНА!!! Количка BEBES Nuevo со Торба и Зимска прекривка 0+ Цена: 9950 ден. * Со можност за дополнително поставување на седиште за во кола(транспортер) со посебни адаптери кои се вклуени во комплетот. – Содржи: – Исклучително лесен алуминиумски рам – Начин на склопување – Чадор систем – 4 позиции на наслонот, од лежечка до […]

Количка BEBES Nuevo со Торба и Зимска прекривка 0+

д.9950

ПРОМОТИВНА ЦЕНА!!! Количка BEBES Nuevo со Торба и Зимска прекривка 0+ Цена: 9950 ден. * Со можност за дополнително поставување на седиште за во кола(транспортер) со посебни адаптери кои се вклуени во комплетот. – Содржи: –...

Количка BEBES Nuevo со Торба и Зимска прекривка 0+ д.9950

Количка BEBES Nuevo со Торба и Зимска прекривка 0+

Количка BEBES Nuevo со Торба и Зимска прекривка 0+

ПРОМОТИВНА ЦЕНА!!! Количка BEBES Nuevo со Торба и Зимска прекривка 0+ Цена: 9950 ден. * Со можност за дополнително поставување на седиште за во кола(транспортер) со посебни адаптери кои се вклуени во комплетот. – Содржи: – Исклучително лесен алуминиумски рам – Начин на склопување – Чадор систем – 4 позиции на наслонот, од лежечка до […]

Количка BEBES Nuevo со Торба и Зимска прекривка 0+

д.9950

ПРОМОТИВНА ЦЕНА!!! Количка BEBES Nuevo со Торба и Зимска прекривка 0+ Цена: 9950 ден. * Со можност за дополнително поставување на седиште за во кола(транспортер) со посебни адаптери кои се вклуени во комплетот. – Содржи: –...

BEBES VIVA Количка со Реверзибилна Рачка и транспортер, ташна и зимска прекривка д.Нема на залиха

BEBES VIVA Количка со Реверзибилна Рачка и транспортер, ташна и зимска прекривка

BEBES VIVA Количка со Реверзибилна Рачка и транспортер, ташна и зимска прекривка

НОВО!!! BEBES VIVA Количка со Реверзибилна Рачка и транспортер (седиште за во кола), ташна и зимска прекривка Цена: 9500 ден. ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 8600 ДЕН. Седиштето може да се адаптира на најпогодната позиција за вашето бебе. Количката обезбедува поголем внатрешен конфорт за бебето. Алуминскиот рам ја прави количката екстремно лесна. *Безбедна и удобна количка наменета за […]

BEBES VIVA Количка со Реверзибилна Рачка и транспортер, ташна и зимска прекривка

д.Нема на залиха

НОВО!!! BEBES VIVA Количка со Реверзибилна Рачка и транспортер (седиште за во кола), ташна и зимска прекривка Цена: 9500 ден. ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 8600 ДЕН. Седиштето може да се адаптира на најпогодната позиција за вашето бебе. ...

Душек LUX 15 120/60/15 см д.2590

Душек LUX 15 120/60/15 см

Душек LUX 15 120/60/15 см

Душек LUX 15 120/60/15 см Цена: 2590 ден. -Душек со прва класа на регулација на температура -Одлични својства обезбедени од полиуретанска пена. -Навлака изработена од 100% памук, -анатомски, ортопедски -погоден за бебиња подложни на алергии -долга издржливост преку исклучително стабилно внатрешно јадро.

Душек LUX 15 120/60/15 см

д.2590

Душек LUX 15 120/60/15 см Цена: 2590 ден. -Душек со прва класа на регулација на температура -Одлични својства обезбедени од полиуретанска пена. -Навлака изработена од 100% памук, -анатомски, ортопедски -погоден за бебиња подложни...

Душек LUX 10  120/60/10 см д.1890

Душек LUX 10 120/60/10 см

Душек LUX 10 120/60/10 см

Душек LUX 10  120/60/10 см Цена: 1890 ден. -Душек со прва класа на регулација на температура -Одлични својства обезбедени од полиуретанска пена. -Навлака изработена од 100% памук, -анатомски, ортопедски -погоден за бебиња подложни на алергии -долга издржливост преку исклучително стабилно внатрешно јадро.

Душек LUX 10 120/60/10 см

д.1890

Душек LUX 10  120/60/10 см Цена: 1890 ден. -Душек со прва класа на регулација на температура -Одлични својства обезбедени од полиуретанска пена. -Навлака изработена од 100% памук, -анатомски, ортопедски -погоден за бебиња подложни...

PEARHEAD Радосница со Принт д.1350

PEARHEAD Радосница со Принт

PEARHEAD Радосница со Принт

PEARHEAD Радосница со Принт Цена: 1350 ден. *Содржи специјален дел за отпечаток со кој ноџето или рачето ќе останат чисти! *Нема неред и боење! 100% безбедно и нетоксично! Забележете ги бесценетите спомени од фазите на вашето бебе со овој дневник и албум во едно.Содржи 50 страници кои се едноставни за пополнување на спомените и деталите […]

PEARHEAD Радосница со Принт

д.1350

PEARHEAD Радосница со Принт Цена: 1350 ден. *Содржи специјален дел за отпечаток со кој ноџето или рачето ќе останат чисти! *Нема неред и боење! 100% безбедно и нетоксично! Забележете ги бесценетите спомени од фазите на вашето...

PEARHEAD – Троделна Ѕидна Рамка ,со отпечаток д.1700

PEARHEAD – Троделна Ѕидна Рамка ,со отпечаток

PEARHEAD – Троделна Ѕидна Рамка ,со отпечаток

PEARHEAD – Троделна Ѕидна Рамка ,со отпечаток (со Плава и Розева позадина) Цена:1700 ден. Содржи: *Смеса за принт (Нетоксична со TÜV сертификат) *Ролер за израмнување на смесата *Калапче за форма *Плава и розева позадина *Двострана лепенка *Мазна Подлога за поставување на отисокот која не содржи киселини *Нема мешање,нема неред,се суши природно. Оваа луксузна рамка содржи […]

PEARHEAD – Троделна Ѕидна Рамка ,со отпечаток

д.1700

PEARHEAD – Троделна Ѕидна Рамка ,со отпечаток (со Плава и Розева позадина) Цена:1700 ден. Содржи: *Смеса за принт (Нетоксична со TÜV сертификат) *Ролер за израмнување на смесата *Калапче за форма *Плава и розева...

PEARHEAD – Троделна Рамка за на биро,со отпечаток д.1700

PEARHEAD – Троделна Рамка за на биро,со отпечаток

PEARHEAD – Троделна Рамка за на биро,со отпечаток

PEARHEAD – Троделна Рамка за на биро,со отпечаток (со Плава и Розева позадина) Цена:1700 ден. Содржи: *Смеса за принт (Нетоксична со TÜV сертификат) *Ролер за израмнување на смесата *Калапче за форма *Плава и розева позадина *Двострана лепенка *Мазна Подлога за поставување на отисокот која не содржи киселини *Нема мешање,нема неред,се суши природно. Оваа луксузна рамка […]

PEARHEAD – Троделна Рамка за на биро,со отпечаток

д.1700

PEARHEAD – Троделна Рамка за на биро,со отпечаток (со Плава и Розева позадина) Цена:1700 ден. Содржи: *Смеса за принт (Нетоксична со TÜV сертификат) *Ролер за израмнување на смесата *Калапче за форма *Плава и розева...

PEARHEAD Рамка Колаж д.1350

PEARHEAD Рамка Колаж

PEARHEAD Рамка Колаж

PEARHEAD Рамка Колаж Цена: 1350 ден. *Содржи специјален дел за отпечаток со кој ноџето или рачето ќе останат чисти! *Нема неред и боење! 100% безбедно и нетоксично! Забележете ги бесценетите спомени од фазите на вашето бебе со стил во оваа Колаж рамка.Оваа дрвена рамка составена од повеќе рамки содржи се што ви треба за да […]

PEARHEAD Рамка Колаж

д.1350

PEARHEAD Рамка Колаж Цена: 1350 ден. *Содржи специјален дел за отпечаток со кој ноџето или рачето ќе останат чисти! *Нема неред и боење! 100% безбедно и нетоксично! Забележете ги бесценетите спомени од фазите на вашето бебе со...

PEARHEAD Радосница со Принт д.1350

PEARHEAD Радосница со Принт

PEARHEAD Радосница со Принт

PEARHEAD Радосница со Принт Цена: 1350 ден. *Содржи специјален дел за отпечаток со кој ноџето или рачето ќе останат чисти! *Нема неред и боење! 100% безбедно и нетоксично! Забележете ги бесценетите спомени од фазите на вашето бебе со овој дневник и албум во едно.Содржи 50 страници кои се едноставни за пополнување на спомените и деталите […]

PEARHEAD Радосница со Принт

д.1350

PEARHEAD Радосница со Принт Цена: 1350 ден. *Содржи специјален дел за отпечаток со кој ноџето или рачето ќе останат чисти! *Нема неред и боење! 100% безбедно и нетоксично! Забележете ги бесценетите спомени од фазите на вашето...

PEARHEAD Радосница со Принт д.1350

PEARHEAD Радосница со Принт

PEARHEAD Радосница со Принт

PEARHEAD Радосница со Принт Цена: 1350 ден. *Содржи специјален дел за отпечаток со кој ноџето или рачето ќе останат чисти! *Нема неред и боење! 100% безбедно и нетоксично! Забележете ги бесценетите спомени од фазите на вашето бебе со овој дневник и албум во едно.Содржи 50 страници кои се едноставни за пополнување на спомените и деталите […]

PEARHEAD Радосница со Принт

д.1350

PEARHEAD Радосница со Принт Цена: 1350 ден. *Содржи специјален дел за отпечаток со кој ноџето или рачето ќе останат чисти! *Нема неред и боење! 100% безбедно и нетоксично! Забележете ги бесценетите спомени од фазите на вашето...

PEARHEAD Стикери д.750

PEARHEAD Стикери

PEARHEAD Стикери

PEARHEAD Стикери Цена: 750 ден. Овие стикери се забавни и на уникатен начин ќе ја одбележите и споделите возраста на вашето бебе во првата година. Почнете од првиот месец па се до дванаестиот. Одлепете го и поставете го стикетор секој месец на мешето на вашето бебе и сликајте! Овие забавни слики споделете ги ги со […]

PEARHEAD Стикери

д.750

PEARHEAD Стикери Цена: 750 ден. Овие стикери се забавни и на уникатен начин ќе ја одбележите и споделите возраста на вашето бебе во првата година. Почнете од првиот месец па се до дванаестиот. Одлепете го и поставете го...

PEARHEAD Стикери д.750

PEARHEAD Стикери

PEARHEAD Стикери

PEARHEAD Стикери Цена: 750 ден. Овие стикери се забавни и на уникатен начин ќе ја одбележите и споделите возраста на вашето бебе во првата година. Почнете од првиот месец па се до дванаестиот. Одлепете го и поставете го стикетор секој месец на мешето на вашето бебе и сликајте! Овие забавни слики споделете ги ги со […]

PEARHEAD Стикери

д.750

PEARHEAD Стикери Цена: 750 ден. Овие стикери се забавни и на уникатен начин ќе ја одбележите и споделите возраста на вашето бебе во првата година. Почнете од првиот месец па се до дванаестиот. Одлепете го и поставете го...

PEARHEAD Рамка Фото моменти д.1500

PEARHEAD Рамка Фото моменти

PEARHEAD Рамка Фото моменти

PEARHEAD Рамка Фото моменти Цена: 1500 ден. Првата година од рашањето на вашето бебе поминува многу брзо.Бидете подготвени да го “фатите” секој момент и до го поставите во оваа рамка за фото моменти.Во оваа класична дрвена рамка  може да се постават 12 мали слики и една голема. Димензии на рамката: 43 см/24см Отвор за голема […]

PEARHEAD Рамка Фото моменти

д.1500

PEARHEAD Рамка Фото моменти Цена: 1500 ден. Првата година од рашањето на вашето бебе поминува многу брзо.Бидете подготвени да го “фатите” секој момент и до го поставите во оваа рамка за фото моменти.Во оваа класична...

V-TECH Светлечка топка 6+ д.Попуст 1490

V-TECH Светлечка топка 6+

V-TECH Светлечка топка 6+

ПОПУСТ!!! V-TECH Светлечка топка 6+ Цена: 1690 ден.ЦЕНА СО ПОПУСТ 1490 ДЕН. Магична едукативна топка 6-24 месеци. Оваа магична топка се тркала самата и го охрабрува бебето да лази за да ја сопре. Со вклучување на копчето-бубамара се активираат различни мелодии. Со притискање на копчињата со животни бебето се запознава со животинските звуци. Копчињата со […]

V-TECH Светлечка топка 6+

д.Попуст 1490

ПОПУСТ!!! V-TECH Светлечка топка 6+ Цена: 1690 ден.ЦЕНА СО ПОПУСТ 1490 ДЕН. Магична едукативна топка 6-24 месеци. Оваа магична топка се тркала самата и го охрабрува бебето да лази за да ја сопре. Со вклучување на копчето-бубамара се...

АЛФАБЕТ ВОЗ VTECH 12-36М д.Попуст 4450

АЛФАБЕТ ВОЗ VTECH 12-36М

АЛФАБЕТ ВОЗ VTECH 12-36М

ПОПУСТ!!! АЛФАБЕТ ВОЗ VTECH 12-36М Цена: 4950 ден.ЦЕНА СО ПОПУСТ 4450 ДЕН. Алфабет возот е мултифункционална играчка која расте со вашето дете,со кое се учат и распознаваат форми и букви од алфабетата ,а на која детето може да седи,да шета или да се вози.Возот содржи 6 водоотпорни страници,26 коцки со букви за интерактивно учење,сензор кој […]

АЛФАБЕТ ВОЗ VTECH 12-36М

д.Попуст 4450

ПОПУСТ!!! АЛФАБЕТ ВОЗ VTECH 12-36М Цена: 4950 ден.ЦЕНА СО ПОПУСТ 4450 ДЕН. Алфабет возот е мултифункционална играчка која расте со вашето дете,со кое се учат и распознаваат форми и букви од алфабетата ,а на која детето може да...

V-tech Музички прстени д.Попуст 990

V-tech Музички прстени

V-tech Музички прстени

ПОПУСТ!!! V-tech Музички прстени Цена: 1390 ден. ЦЕНА СО ПОПУСТ 990 ДЕН. Со поставување на прстените на носачот детето ќе слуша забавни фрази и песнички.Со притискање на мајмунчето ќе учи бои, броеви, форми и ќе слуша фрази кои ќе го поттикнуваат да си игра. *Со редење на 5-те колоритни прстени детето ќе учи . *Со […]

V-tech Музички прстени

д.Попуст 990

ПОПУСТ!!! V-tech Музички прстени Цена: 1390 ден. ЦЕНА СО ПОПУСТ 990 ДЕН. Со поставување на прстените на носачот детето ќе слуша забавни фрази и песнички.Со притискање на мајмунчето ќе учи бои, броеви, форми и ќе слуша фрази кои...

V-tech Музички Возач д.Попуст 1490

V-tech Музички Возач

V-tech Музички Возач

ПОПУСТ!!! V-tech Музички Возач Цена: 1790 ден. ЦЕНА СО ПОПУСТ 1490 ДЕН. Оваа играчка ќе го запознае детето со возилата, боите, броевите и животните преку забавните фрази и реалните звуци од автомобилите.Бебето може да го врти воланот и да ги “вози” малата кола и кученцето учејки за различните возила, а може и да ги притиска […]

V-tech Музички Возач

д.Попуст 1490

ПОПУСТ!!! V-tech Музички Возач Цена: 1790 ден. ЦЕНА СО ПОПУСТ 1490 ДЕН. Оваа играчка ќе го запознае детето со возилата, боите, броевите и животните преку забавните фрази и реалните звуци од автомобилите.Бебето може да го врти...

V-tech Музичка Книга д.Попуст 990

V-tech Музичка Книга

V-tech Музичка Книга

ПОПУСТ!!! V-tech Музичка Книга Цена: 1390 ден.ЦЕНА СО ПОПУСТ 990 ДЕН. Оваа книга содржи 6 популарни песнички, 6 страни кои се прекрасно илустрирано и детето ќе може да се забавува гледајки ги содржините и пеејки заедно со неа.Забавните звуци и реченици со светлечките копчиња ќе го поттикнат бебето на интеракција.Помага во рано развивање на јазикот, […]

V-tech Музичка Книга

д.Попуст 990

ПОПУСТ!!! V-tech Музичка Книга Цена: 1390 ден.ЦЕНА СО ПОПУСТ 990 ДЕН. Оваа книга содржи 6 популарни песнички, 6 страни кои се прекрасно илустрирано и детето ќе може да се забавува гледајки ги содржините и пеејки заедно со...

VTech Музичка масичка д.Попуст 2990

VTech Музичка масичка

VTech Музичка масичка

ПОПУСТ!!! VTech Музичка масичка Цена: 3690 ден. ЦЕНА СО ПОПУСТ 2990 ДЕН. Оваа масичка содржи телефон со слушалка и девет копчиња кои ќе го научат детето да брои.Книгата на која може да се прелистува ќе го учи детето за животните и азбуката.Часовникот кој се врти ќе го учи детето за временскиот концепт а воедно има […]

VTech Музичка масичка

д.Попуст 2990

ПОПУСТ!!! VTech Музичка масичка Цена: 3690 ден. ЦЕНА СО ПОПУСТ 2990 ДЕН. Оваа масичка содржи телефон со слушалка и девет копчиња кои ќе го научат детето да брои.Книгата на која може да се прелистува ќе го учи детето за животните...

Vtech Активен центар 3-in-1 д.Попуст 3350

Vtech Активен центар 3-in-1

Vtech Активен центар 3-in-1

ПОПУСТ!!! Vtech Активен центар 3-in-1 Цена: 3950 ден. ЦЕНА СО ПОПУСТ 3350 ДЕН. Little Friendlies 3-in-1 бебе центарот е комбинација од бебешка вежбална, забавен панел и проодувалка. Содржи 2 режими на играње. Детето ќе го истражува светот и музиката, ќе слуша различни фрази, песни и мелодии додека лежи или кога ја користи оваа играчка како […]

Vtech Активен центар 3-in-1

д.Попуст 3350

ПОПУСТ!!! Vtech Активен центар 3-in-1 Цена: 3950 ден. ЦЕНА СО ПОПУСТ 3350 ДЕН. Little Friendlies 3-in-1 бебе центарот е комбинација од бебешка вежбална, забавен панел и проодувалка. Содржи 2 режими на играње. Детето ќе го истражува светот и...

BREVI подлога за повивање д.1600

BREVI подлога за повивање

BREVI подлога за повивање

BREVI подлога за повивање Цена: 1600 ден. *со граничници за поставување на креветче. *Димензии 82/47см. Произведени во ИТАЛИЈА

BREVI подлога за повивање

д.1600

BREVI подлога за повивање Цена: 1600 ден. *со граничници за поставување на креветче. *Димензии 82/47см. Произведени во...

BREVI Olimpia комплет комода со када и подлога за повивање д.9950

BREVI Olimpia комплет комода со када и подлога за повивање

BREVI Olimpia комплет комода со када и подлога за повивање

BREVI Olimpia комплет комода со када и подлога за повивање ЦЕНА:9950 ден.  Комплетот соджи: када, подлога за повивање, комода ,испуст за вода со црево, 4 фиоки и тркалца.

BREVI Olimpia комплет комода со када и подлога за повивање

д.9950

BREVI Olimpia комплет комода со када и подлога за повивање ЦЕНА:9950 ден.  Комплетот соджи: када, подлога за повивање, комода ,испуст за вода со црево, 4 фиоки и тркалца.

BREVI Olimpia комплет комода со када и подлога за повивање д.9950

BREVI Olimpia комплет комода со када и подлога за повивање

BREVI Olimpia комплет комода со када и подлога за повивање

BREVI Olimpia комплет комода со када и подлога за повивање ЦЕНА:9950 ден.  Комплетот соджи: када, подлога за повивање, комода ,испуст за вода со црево, 4 фиоки и тркалца.

BREVI Olimpia комплет комода со када и подлога за повивање

д.9950

BREVI Olimpia комплет комода со када и подлога за повивање ЦЕНА:9950 ден.  Комплетот соджи: када, подлога за повивање, комода ,испуст за вода со црево, 4 фиоки и тркалца.

BREVI Olimpia комплет комода со када и подлога за повивање д.9950

BREVI Olimpia комплет комода со када и подлога за повивање

BREVI Olimpia комплет комода со када и подлога за повивање

BREVI Olimpia комплет комода со када и подлога за повивање ЦЕНА:9950 ден.  Комплетот соджи: када, подлога за повивање, комода ,испуст за вода со црево, 4 фиоки и тркалца.

BREVI Olimpia комплет комода со када и подлога за повивање

д.9950

BREVI Olimpia комплет комода со када и подлога за повивање ЦЕНА:9950 ден.  Комплетот соджи: када, подлога за повивање, комода ,испуст за вода со црево, 4 фиоки и тркалца.

BREVI Olimpia комплет комода со када и подлога за повивање д.9950

BREVI Olimpia комплет комода со када и подлога за повивање

BREVI Olimpia комплет комода со када и подлога за повивање

BREVI Olimpia комплет комода со када и подлога за повивање ЦЕНА:9950 ден.  Комплетот соджи: када, подлога за повивање, комода ,испуст за вода со црево, 4 фиоки и тркалца.

BREVI Olimpia комплет комода со када и подлога за повивање

д.9950

BREVI Olimpia комплет комода со када и подлога за повивање ЦЕНА:9950 ден.  Комплетот соджи: када, подлога за повивање, комода ,испуст за вода со црево, 4 фиоки и тркалца.

BREVI Travel B преносно креветче на едно ниво д.3650

BREVI Travel B преносно креветче на едно ниво

BREVI Travel B преносно креветче на едно ниво

BREVI Travel B преносно креветче на едно ниво ЦЕНА: 3650 ден Може да се користи до 4 години. Лесно склопливо за пренесување и складирање.Двоен безбедносен систем против случајно склопување.Двете долги страни се од мрежа која дозволува проветрување и лесна контрола при спиење на бебето. *Може да се користи како оградица за играње

BREVI Travel B преносно креветче на едно ниво

д.3650

BREVI Travel B преносно креветче на едно ниво ЦЕНА: 3650 ден Може да се користи до 4 години. Лесно склопливо за пренесување и складирање.Двоен безбедносен систем против случајно склопување.Двете долги страни се од мрежа која...

BREVI Travel B преносно креветче на едно ниво д.3650

BREVI Travel B преносно креветче на едно ниво

BREVI Travel B преносно креветче на едно ниво

BREVI Travel B преносно креветче на едно ниво ЦЕНА:3650 ден Може да се користи до 4 години. Лесно склопливо за пренесување и складирање.Двоен безбедносен систем против случајно склопување.Двете долги страни се од мрежа која дозволува проветрување и лесна контрола при спиење на бебето. *Може да се користи како оградица за играње

BREVI Travel B преносно креветче на едно ниво

д.3650

BREVI Travel B преносно креветче на едно ниво ЦЕНА:3650 ден Може да се користи до 4 години. Лесно склопливо за пренесување и складирање.Двоен безбедносен систем против случајно склопување.Двете долги страни се од мрежа која...

BREVI Convivio столче за хранење д.6950

BREVI Convivio столче за хранење

BREVI Convivio столче за хранење

BREVI Convivio столче за хранење ЦЕНА:6950 ден Во согласност со EN14988:2006 + A1:2012 Наслонот може да се постави во 3 позиции, до лежечка позиција за спиење. Потпирачот за нозе може да се постави во 3 позиции. Послужавникот може да се прилагоди во 3 позиции и содржи 2 послужавника со 2 држачи за чаша. Цврста преграда […]

BREVI Convivio столче за хранење

д.6950

BREVI Convivio столче за хранење ЦЕНА:6950 ден Во согласност со EN14988:2006 + A1:2012 Наслонот може да се постави во 3 позиции, до лежечка позиција за спиење. Потпирачот за нозе може да се постави во 3 позиции. Послужавникот може да се...

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање д.4450

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање ЦЕНА:4450 ден. Kомплетот соджи када, подлога за повивање, сталажа,испуст за вода со црево,рафт за козметика.

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање

д.4450

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање ЦЕНА:4450 ден. Kомплетот соджи када, подлога за повивање, сталажа,испуст за вода со црево,рафт за козметика.

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање д.4450

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање ЦЕНА:4450 ден. Kомплетот соджи када, подлога за повивање, сталажа,испуст за вода со црево,рафт за козметика.

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање

д.4450

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање ЦЕНА:4450 ден. Kомплетот соджи када, подлога за повивање, сталажа,испуст за вода со црево,рафт за козметика.

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање д.4450

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање ЦЕНА:4450 ден. Kомплетот соджи када, подлога за повивање, сталажа,испуст за вода со црево,рафт за козметика.

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање

д.4450

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање ЦЕНА:4450 ден. Kомплетот соджи када, подлога за повивање, сталажа,испуст за вода со црево,рафт за козметика.

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање д.4450

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање ЦЕНА:4450 ден. Kомплетот соджи када, подлога за повивање, сталажа,испуст за вода со црево,рафт за козметика.

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање

д.4450

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање ЦЕНА:4450 ден. Kомплетот соджи када, подлога за повивање, сталажа,испуст за вода со црево,рафт за козметика.

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање д.4450

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање ЦЕНА:4450 ден. Kомплетот соджи када, подлога за повивање, сталажа,испуст за вода со црево,рафт за козметика.

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање

д.4450

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање ЦЕНА:4450 ден. Kомплетот соджи када, подлога за повивање, сталажа,испуст за вода со црево,рафт за козметика.

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање д.4450

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање ЦЕНА:4450 ден. Kомплетот соджи када, подлога за повивање, сталажа,испуст за вода со црево,рафт за козметика.

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање

д.4450

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање ЦЕНА:4450 ден. Kомплетот соджи када, подлога за повивање, сталажа,испуст за вода со црево,рафт за козметика.

BREVI Екстензија за заштитна капија 7,5 см д.900

BREVI Екстензија за заштитна капија 7,5 см

BREVI Екстензија за заштитна капија 7,5 см

BREVI Екстензија за заштитна капија 7,5 см Цена: 900 ден

BREVI Екстензија за заштитна капија 7,5 см

д.900

BREVI Екстензија за заштитна капија 7,5 см Цена: 900 ден

BREVI Екстензија за заштитна капија 15 см д.1150

BREVI Екстензија за заштитна капија 15 см

BREVI Екстензија за заштитна капија 15 см

BREVI Екстензија за заштитна капија 15 см Цена: 1150 ден

BREVI Екстензија за заштитна капија 15 см

д.1150

BREVI Екстензија за заштитна капија 15 см Цена: 1150 ден

BREVI Заштитна капија 750-790 mm д.3400

BREVI Заштитна капија 750-790 mm

BREVI Заштитна капија 750-790 mm

BREVI Заштитна капија 750-790 mm Цена: 3400 ден. Возрасна група: од 6-30 месеци. Капиите содржат механизам за отварање кој е сложен за деца под 2 години. *Лесно се поставува на скали и врати за да овозможи безбедно движење на детето *Лесно се поставува на нерамна површина благодарение на дисковите изработени од нетоксичен материјал, кои доагаат […]

BREVI Заштитна капија 750-790 mm

д.3400

BREVI Заштитна капија 750-790 mm Цена: 3400 ден. Возрасна група: од 6-30 месеци. Капиите содржат механизам за отварање кој е сложен за деца под 2 години. *Лесно се поставува на скали и врати за да овозможи безбедно движење на...

BREVI Nanna Oh – лулка, транспортно/странично креветче д.12900

BREVI Nanna Oh – лулка, транспортно/странично креветче

BREVI Nanna Oh – лулка, транспортно/странично креветче

              BREVI Nanna Oh – лулка, транспортно/странично креветче Цена: 12900 ден *Произведено во Италија ова помошно креветче е дизајнирано и произведено по Brevi стандардите како практично и безбедно странично креветче, со ексклузивна можност за лулање. *Едноставно за употреба кога се лула или е во статична положба. *Родителите лесно можат […]

BREVI Nanna Oh – лулка, транспортно/странично креветче

д.12900

              BREVI Nanna Oh – лулка, транспортно/странично креветче Цена: 12900 ден *Произведено во Италија ова помошно креветче е дизајнирано и произведено по Brevi стандардите како практично и безбедно...

BREVI Nanna Oh – лулка, транспортно/странично креветче д.12900

BREVI Nanna Oh – лулка, транспортно/странично креветче

BREVI Nanna Oh – лулка, транспортно/странично креветче

              BREVI Nanna Oh – лулка, транспортно/странично креветче Цена: 12900 ден *Произведено во Италија ова помошно креветче е дизајнирано и произведено по Brevi стандардите како практично и безбедно странично креветче, со ексклузивна можност за лулање. *Едноставно за употреба кога се лула или е во статична положба. *Родителите лесно можат […]

BREVI Nanna Oh – лулка, транспортно/странично креветче

д.12900

              BREVI Nanna Oh – лулка, транспортно/странично креветче Цена: 12900 ден *Произведено во Италија ова помошно креветче е дизајнирано и произведено по Brevi стандардите како практично и безбедно...

BREVI TAZIO Isofix TT – Седиште за во автомобил група 1/2/3 (9-36) д.14700

BREVI TAZIO Isofix TT – Седиште за во автомобил група 1/2/3 (9-36)

BREVI TAZIO Isofix TT – Седиште за во автомобил група 1/2/3 (9-36)

BREVI TAZIO Isofix TT – Седиште за во автомобил група 1/2/3 (9-36) Цена: 14700 ден. *Високо апсорбирачка школка, висок страничен штитник од удар (глава, раменици и врат) *Навлака која лесзно се одстранува, која е дупло поставена и мека, со можност да се пере на 30 ° C *Безбедносните појаси можат да се прилагодуваат по висина […]

BREVI TAZIO Isofix TT – Седиште за во автомобил група 1/2/3 (9-36)

д.14700

BREVI TAZIO Isofix TT – Седиште за во автомобил група 1/2/3 (9-36) Цена: 14700 ден. *Високо апсорбирачка школка, висок страничен штитник од удар (глава, раменици и врат) *Навлака која лесзно се одстранува, која е дупло поставена и мека,...

BREVI TAZIO Isofix TT – Седиште за во автомобил група 1/2/3 (9-36) д.14700

BREVI TAZIO Isofix TT – Седиште за во автомобил група 1/2/3 (9-36)

BREVI TAZIO Isofix TT – Седиште за во автомобил група 1/2/3 (9-36)

BREVI TAZIO Isofix TT – Седиште за во автомобил група 1/2/3 (9-36) Цена: 14700 ден. *Високо апсорбирачка школка, висок страничен штитник од удар (глава, раменици и врат) *Навлака која лесзно се одстранува, која е дупло поставена и мека, со можност да се пере на 30 ° C *Безбедносните појаси можат да се прилагодуваат по висина […]

BREVI TAZIO Isofix TT – Седиште за во автомобил група 1/2/3 (9-36)

д.14700

BREVI TAZIO Isofix TT – Седиште за во автомобил група 1/2/3 (9-36) Цена: 14700 ден. *Високо апсорбирачка школка, висок страничен штитник од удар (глава, раменици и врат) *Навлака која лесзно се одстранува, која е дупло поставена и мека,...

BREVI подлога за повивање д.1600

BREVI подлога за повивање

BREVI подлога за повивање

BREVI подлога за повивање Цена: 1600 ден. *со граничници за поставување на креветче. *Димензии 82/47см. Произведени во ИТАЛИЈА

BREVI подлога за повивање

д.1600

BREVI подлога за повивање Цена: 1600 ден. *со граничници за поставување на креветче. *Димензии 82/47см. Произведени во...

BREVI DOLCE SOGNO 2016 транспортно креветче на две нивоа д.8650

BREVI DOLCE SOGNO 2016 транспортно креветче на две нивоа

BREVI DOLCE SOGNO 2016 транспортно креветче на две нивоа

BREVI DOLCE SOGNO 2016 транспортно креветче на две нивоа ЦЕНА: 8650 ден. Содржи: * Држач за играчки со 3 меки играчки *Подлога за пресоблекување *Две нивоа и тенко душече кое може да се постави на долниот или на горниот дел. *Тенкото душече е обвиено со водонепропуслив материјал. *Мрежа против инсекти *Торба во која се пакува […]

BREVI DOLCE SOGNO 2016 транспортно креветче на две нивоа

д.8650

BREVI DOLCE SOGNO 2016 транспортно креветче на две нивоа ЦЕНА: 8650 ден. Содржи: * Држач за играчки со 3 меки играчки *Подлога за пресоблекување *Две нивоа и тенко душече кое може да се постави на долниот или на горниот дел. *Тенкото...

BREVI DOLCE SOGNO 2016 транспортно креветче на две нивоа д.8650

BREVI DOLCE SOGNO 2016 транспортно креветче на две нивоа

BREVI DOLCE SOGNO 2016 транспортно креветче на две нивоа

BREVI DOLCE SOGNO 2016 транспортно креветче на две нивоа ЦЕНА: 8650 ден. Содржи: * Држач за играчки со 3 меки играчки *Подлога за пресоблекување *Две нивоа и тенко душече кое може да се постави на долниот или на горниот дел. *Тенкото душече е обвиено со водонепропуслив материјал. *Мрежа против инсекти *Торба во која се пакува […]

BREVI DOLCE SOGNO 2016 транспортно креветче на две нивоа

д.8650

BREVI DOLCE SOGNO 2016 транспортно креветче на две нивоа ЦЕНА: 8650 ден. Содржи: * Држач за играчки со 3 меки играчки *Подлога за пресоблекување *Две нивоа и тенко душече кое може да се постави на долниот или на горниот дел. *Тенкото...

BREVI DOLCE SOGNO 2016 транспортно креветче на две нивоа д.8650

BREVI DOLCE SOGNO 2016 транспортно креветче на две нивоа

BREVI DOLCE SOGNO 2016 транспортно креветче на две нивоа

BREVI DOLCE SOGNO 2016 транспортно креветче на две нивоа ЦЕНА: 8650 ден. Содржи: * Држач за играчки со 3 меки играчки *Подлога за пресоблекување *Две нивоа и тенко душече кое може да се постави на долниот или на горниот дел. *Тенкото душече е обвиено со водонепропуслив материјал. *Мрежа против инсекти *Торба во која се пакува […]

BREVI DOLCE SOGNO 2016 транспортно креветче на две нивоа

д.8650

BREVI DOLCE SOGNO 2016 транспортно креветче на две нивоа ЦЕНА: 8650 ден. Содржи: * Држач за играчки со 3 меки играчки *Подлога за пресоблекување *Две нивоа и тенко душече кое може да се постави на долниот или на горниот дел. *Тенкото...

BREVI Pratico станица за капење и пресоблекување која се склопува д.5800

BREVI Pratico станица за капење и пресоблекување која се склопува

BREVI Pratico станица за капење и пресоблекување која се склопува

BREVI Pratico станица за капење и пресоблекување која се склопува Цена: 5800 ден. *Може да се постави над санитарија *Анатомска када Двострана функционалност: *Од 0 до 6 месеци ( анатомски дел ) – ја користите оваа положба од првото капење кога детето има само неколку дена, се додека не седи само. *Од 6 + месеци […]

BREVI Pratico станица за капење и пресоблекување која се склопува

д.5800

BREVI Pratico станица за капење и пресоблекување која се склопува Цена: 5800 ден. *Може да се постави над санитарија *Анатомска када Двострана функционалност: *Од 0 до 6 месеци ( анатомски дел ) – ја користите оваа положба од...

CLOSE
CLOSE