Душеци

Душек LUX 10 120/60/10 см
1890
д.

Душек LUX 10 120/60/10 см

Душек LUX 10 120/60/10 см

Душек LUX 10 120/60/10 см Цена: 1890 ден. -Душек со прва класа на регулација на температура -Одлични својства обезбедени од полиуретанска пена. -Навлака изработена од 100% памук, -анатомски, ортопедски -погоден за бебиња подложни на алергии -долга издржливост преку исклучително стабилно внатрешно јадро.  

Душек LUX 10 120/60/10 см

д.1890

Душек LUX 10 120/60/10 см Цена: 1890 ден. -Душек со прва класа на регулација на температура -Одлични својства обезбедени од полиуретанска пена. -Навлака изработена од 100% памук, -анатомски, ортопедски -погоден за бебиња подложни на...

Душек LUX 15 120/60/15 см
2590
д.

Душек LUX 15 120/60/15 см

Душек LUX 15 120/60/15 см

Душек LUX 15 120/60/15 см Цена: 2590 ден. -Душек со прва класа на регулација на температура -Одлични својства обезбедени од полиуретанска пена. -Навлака изработена од 100% памук, -анатомски, ортопедски -погоден за бебиња подложни на алергии -долга издржливост преку исклучително стабилно внатрешно јадро.

Душек LUX 15 120/60/15 см

д.2590

Душек LUX 15 120/60/15 см Цена: 2590 ден. -Душек со прва класа на регулација на температура -Одлични својства обезбедени од полиуретанска пена. -Навлака изработена од 100% памук, -анатомски, ортопедски -погоден за бебиња подложни на...

Душек  LUX MEMORY 120/60/15 см
2950
д.

Душек LUX MEMORY 120/60/15 см

Душек LUX MEMORY 120/60/15 см

Душек  LUX MEMORY 120/60/15 см Цена: 2950 ден. -Душек со прва класа на регулација на температура -Одлични својства обезбедени од висококвалитетна МЕМОРИ пена во комбинација со полиуретанска пена. -Навлака изработена од 100% памук, -анатомски, ортопедски -погоден за бебиња подложни на алергии -долга издржливост преку исклучително стабилно внатрешно јадро.

Душек LUX MEMORY 120/60/15 см

д.2950

Душек  LUX MEMORY 120/60/15 см Цена: 2950 ден. -Душек со прва класа на регулација на температура -Одлични својства обезбедени од висококвалитетна МЕМОРИ пена во комбинација со полиуретанска пена. -Навлака изработена од 100%...