BABYONO влошки за гради

540д. Previous Next

BABYONO влошки за гради (60 во пакување)
ЦЕНА:540 ден
Производот е наменет за мајки во лактација,дизајнирани специјално за поголем комфор и во текот на ноќта обезбедувајки заштита до 8 часа.Не ја иритираат нежната кожа,брадавиците и специјалниот надворешен слој не дозволува контаминирање на брадавиците од облеката.Анатомски обликуваните влошки овозможуваат конфорно поставување на градите и двете лепливи ленти служ…ат за фиксирање на влошката на градникот или облеката.Секоја влошка е посебно спакувана.
зачтита до 8 часа,изработени од матерјали кои дозволуваат циркулација на воздух,анатомска форма,максимална абсорбција,водонепропуслив надворешен слој,2 ленти,спакувани посебно,помага за одржување на хигиена за време на лактацијата