OK BABY – BABY SHIELD седиште за велосипед

OK BABY BODY GUARD седиште за велосипед

OK BABY- BABY SHIELD седиште за велосипед
ЦЕНА:4450 ден
*Може да се користи до максимум 22 кг
*Се монтира на рамот на цевката од седиштето и одговара за рамови кај кои цевката од седиштето е со дијаметар од 28мм до 40 мм
*Обезбедува поголема заштита благодарение на поголем и повисок потпирач
*целосно зголемена ергономска структура за поголема заштита во случај на пад.
*Одмаралиштето за нозете има можност да се подеси во повеќе позиции и е опремено со ремени кои спречуваат контакт со жиците од тркалото.
*сигурносни појаси во 3 точки прилагодливи по висина и должина во 3 позиции.
*седиштето може да се постави во 3 хоризонтални позиции за да се обезбеди правилна рамнотежа.
*Седечката позиција има уникатен ергономски облик кој овозможува главата на детето да одмара дури и со кацига.
*термоформирано,водонепропустиво перниче
*перничето може да се пере со млака вода и неутрален детергент
*Изработено од нетоксични метеријали
согласно ЕУ стандардите.
*Содржи систем за поддршка за намалување на вибрациите предизвикани од нерамнините на патот.