OK BABY EGGY седиште за велосипед

OK BABY EGGY седиште за велосипед

OK BABY EGGY седиште за велосипед
ЦЕНА:4400 ден
*Може да се користи до максимум 22 кг
*Се монтира на рамот на цевката од седиштето и одговара за рамови кај кои цевката од седиштето е со дијаметар од 28мм до 40 мм
*Содржи систем за поддршка за намалување на вибрациите предизвикани од нерамнините на патот.
*Одмаралиштето за нозете има можност да се подеси во 15 мозиции и е опремено со ремени кои спречуваат контакт со жиците од тркалото.
*сигурносни појаси во 3 точки прилагодливи по висина и должина во 3 позиции.
*термоформирано,водонепропустиво перниче
*перничето може да се пере со млака вода и неутрален детергент
*Изработено од нетоксични метеријали
согласно ЕУ стандардите.