OK BABY Sunny заштитна Кацига

OK BABY Sunny заштитна КацигаOK BABY Sunny заштитна Кацига

OK BABY Sunny заштитна Кацига
ЦЕНА:2900 ден.
*Големини:прилагодлива од 48-52 (обем на глава во см)
*Плилагодливи ремени на брадата за брзо откопчување
*Вградена мрежа против инсекти и за вентилација
*Внатрешна влошка од еџпандиран полиуретан прекриен со мека ткаенина која може да се пере *рачно со млака вода и неутрален детергент
*Тежина на заштитната кацига : 290 гр.