PEARHEAD Стикери

750д. Previous Next

PEARHEAD Стикери
Цена: 750 ден.
Овие стикери се забавни и на уникатен начин ќе ја одбележите и споделите возраста на вашето бебе во првата година. Почнете од првиот месец па се до дванаестиот. Одлепете го и поставете го стикетор секој месец на мешето на вашето бебе и сликајте! Овие забавни слики споделете ги ги со семејството и поставете ги на веб.Симпатичните дизајни и веселите бои и дезени ќе ве држет насмеани цела година, ќе бидат прекрасен спомен а воедно и одличен подарок за секој нов родител. Совршени за Instagram, Facebook, Twitter и останатите социјални мрежи.
Димензија на стикер: 10/10 см