PEARHEAD Радосница со Принт

1500д. Previous Next

PEARHEAD Радосница со Принт
Цена: 1500 ден.
*Содржи специјален дел за отпечаток со кој ноџето или рачето ќе останат чисти!
*Нема неред и боење! 100% безбедно и нетоксично!

Забележете ги бесценетите спомени од фазите на вашето бебе со овој дневник и албум во едно.Содржи 50 страници кои се едноставни за пополнување на спомените и деталите со што ќе создадете прекрасен споменар во кој ќе уживаат наредните генерации. Со прекрасен дезен, сатенска лента содржи и отвор за отпечаток од раче или ноџе. Земањето отпечаток никогаш не било полесно! Само притиснете го ноџето или рачето на вашето бебе на “Clean Touch” делот за отпечаток и ќе добиете детален принт. Оваа книга е идеална за секој нов родител кој сака да ги документира спомените од најраното детство на своето дете.
Димензии на производот: 23/27,5
Отвор за слика: 7,6 /7,6 см