BABYONO Книга

220д. Previous Next

BABYONO Книга
Цена: 220 ден.
Оваа книга со свирче содржи 8 шарени меки страници преку кои детето ќе ги учи животните. Свирчето ќе го охрабрува бебето да игра со оваа книга и да ги развива моторните вештини. Јаките бои и форми ќе му го задржат вниманието на бебето.Изработена од безбеден, издржлив и нетоксичен материјал.
* 8 Шарени страници
*Лесна за чистење
*Идеална за играње дома, во бањата или на пат.
*Заоблените краеви овозможуваат безбедна игра
Димензија: 9 x 9 cm