ТРАНСПОРТЕР – СЕДИШТЕ ЗА ВО КОЛА BEBES Nuevo

3360д. Previous Next

ПРОМОТИВНА ЦЕНА!!!
ТРАНСПОРТЕР – СЕДИШТЕ ЗА ВО КОЛА BEBES Nuevo
Цена: 3360 ден.
-Може да се монтира на BEBES Nuevo количка
-Ортопедска-фетусна положба за новороденчиња од 0 до 13 кг.
-Странична заштита за поголема безбедност
-Можност за лулање на рамна подлога
-Сигурносни појаси со систем на заклучување
-Можност за 2 позиции на менување на поставување на сигурносните појаси, према возраста на бебето.
-Ергономска рачка која овозможува лесно носење.
-Лесно се фиксира во автомобил
-Сертификат ECE R44/04