BABYONO четка за миење шишиња и цуцли

170д. Previous Next

BABYONO четка за миење шишиња и цуцли
Цена: 160 ден.

Овозможува темелно чистењ е на шишиња и цуцли
Специјално дизајнирана четка ги чисти и деловите кои се недостапни.
Удобна рачка која лесно се држи во рака.
Изработени од безбедни и трајни материјали.