Седиште BEBES COMFORT 9-36 kg

Попуст 2880д. Previous Next

ПОПУСТ!!!
Седиште BEBES COMFORT 9-36 kg
Редовна цена 4300 ден.
Цена со попуст 2880 ден.

Група 1,2,3 од 9-36 кг
*Регулатор за позиција на наслонот
*Се прилагодува висината за наслонот за глава
*Безбедносни појаси во 5 точки.
*Заштитни перничиња
*Можност да се раздвои седиштето од наслонот.
*Во согласност со ECE R44/04.