BEBES DREAM LUX транспортно креветче на две нивоа

3450ден. Previous Next

BEBES DREAM LUX транспортно креветче на две нивоа
Цена: 3450 ден.
*Две нивоа и тенко душече кое може да се постави на долниот или на горниот дел.
*Содржи “врата” која се отвара со патент.
*Две тркала со кочници за безбедност ќе ви овозможи лесно да го движите наоколу
*Може да се користи како оградица за играње
*Тенкото душече е обвиено со водонепропуслив материјал.
*Механизмот за автоматско отворање и брзо ослободување е брз и лесен за ракување.
*Механизам со двојна сигурност од случајно затворање.
*Двете страни на креветчето се со мрежа која овозможува безбедност и оптимално проветрување,а воедно и надзор на детето кога спие.
*Цврста основа за поддршка на грбот на бебето.
*Централната ногарка овозможува голема стабилност на креветчето.
*Лесно чадор склопување, зафаќа малку простор
*Торба во која се пакува креветчето
*Димензии 120/60 см.