Дубак проодувалка BEBES Passo

Попуст 1900д. Previous Next
ПОПУСТ!!! 1900 ден
Дубак проодувалка BEBES Passo
Цена: 2750 ден.
-Погодно за деца над 6 месеци;
-Странични рачки- овозможуваат дубакот да се користи како проодувалка;
-Забавна табла со тропалки и музика;
– Прилагодливо на висина
-Силиконски тркалца