BREVI Convivio столче за хранење

5950д. Previous Next

ПОПУСТ!!!
BREVI Convivio столче за хранење

ЦЕНА:6950 ден
ЦЕНА СО ПОПУСТ: 5950  ден

 • Во согласност со EN14988:2006 + A1:2012
 • Наслонот може да се постави во 3 позиции, до лежечка позиција за спиење.
 • Потпирачот за нозе може да се постави во 3 позиции.
 • Послужавникот може да се прилагоди во 3 позиции и содржи 2 послужавника со 2 држачи за чаша.
 • Цврста преграда штитник помеѓу нозете и безбедносен појас во 5 точки.
 • Послужавникот може да се прикачи на задниот дел од хранилката.
 • Голем послужавник за храна кој може да се одстрани и да се постави хранилката на вашата трпезариска маса, со што ќе овозможите вашето дете да ве придружува за време на оброците.
 • Седиштето може да се постави во 4 позиции по висина
 • Многу лесно може да се трансформира во удобно ниско столче.
 • Се склопува исклучително лесно со помош на 2 копчиња од двете страни.
 • Задните тркалца со кочници гарантираат безбедност.
 • Навлаката може да се одстрани и да се пере одделно.
 • Склопена зафаќа многу мал простор.
 • Пакувањето овозможува заштеда напростор за 48% споредено со обичните столчиња за хранење.