Количка Brevi Маратон 0+

5850д. Previous Next


Количка Brevi Маратон 0+
ЦЕНА: 5850 ден Количка Brevi Маратон 0+

*Во согласност со EN 1888 година, погодна од раѓање 0+
*Алуминиумска рамка, тежина и компактни димензии: само 6,5 килограми
*Наслон кој може да се постави во повеќе позиции, до лежечка.
*Странична рачка за транспорт; Безбедносна брава која штити од случајно отворање кога кочичката е склопена.
*Компактно затворање: нема потреба да се отстрани предната заштитна пречка.
*заштитната пречка може да се отстрани.
*Безбедносни каиши со 5 точки на безбедност
*Подлошка за нозе која може да се прилагоди во 2 позиции
* ротирачки предни тркала со систем за блокирање
*4 задните тркала со централизиран систем за сопирање
* Настрешница со прозор и голем џеб за складирање
*Голема кошница складирање