BEBES VIVA SOLO Количка со Реверзибилна Рачка, ташна и зимска прекривка

Попуст 4350д. Previous Next

НОВО!!!
BEBES VIVA SOLO Количка со Реверзибилна Рачка, ташна и зимска прекривка
ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 5800 ДЕН.
Цена со ПОПУСТ: 4350 ден.

Седиштето може да се адаптира на најпогодната позиција за вашето бебе.
Количката обезбедува поголем внатрешен конфорт за бебето.
Алуминскиот рам ја прави количката екстремно лесна.
*Безбедна и удобна количка наменета за возраст од 0-36 месеци (до 15 кг.)
*Реверзибилна рачка, се префрла од двете страни (напред и назад)
*Алуминиумски рам
*3 Позиции на наслонот
*Наслон за нозете прилагодлив во 3 позиции
*Дупли предни тркала со амортизери со можност за фиксирање и закочување
*Задни тркала со можност за закочување.
*Сигурносен појас во 5 точки
*Голема корпа под количката со носивост до 3 кг
*Зимска прекривка
*Ташна
*Држач за чаши на рачката
*Механизам за склопување со една рака
-Во согласност со последните Европски стандарди и нормативи.