BREVI Cirkus Italia ограда за играње

6250д. Previous Next

BREVI Cirkus Italia ограда за играње
ЦЕНА:6250 ден. 
димензии:125 х 80 х 80 см
Одлична можност за безбедно играње на вашето бебе додека вие ги извршувате васите секојдневни обврски низ домот.4 рачки кои овозможуваат полесно исправање на детето. лесно склоплива за пренесување и складирање.