PEARHEAD-Лименка со смеса

Попуст 665д. Previous Next

ПОПУСТ!
PEARHEAD-Лименка со смеса

Димензии: 15 см /15 см/ 4 см
Цена: 950 ден.
Цена со ПОПУСТ: 665 ден.

Содржи:
*Смеса за принт (Нетоксична со TÜV сертификат)
*Ролер за израмнување на смесата
*Нема мешање,нема неред,се суши природно.