BABYONO Лигавче

160д. Previous Next

BABYONO Лигавче
Цена: 160 ден.
Ова лигавче е изработено од висококвалитетен памук 100%.
Содржи водонепропустлив слој кој е од внатрешната страна, со тоа ќе овозможи облеката да остане сува и чиста.
Практичниот начин на закопчување со лепенка го прави поудобно, а атрактивниот дизајн ќе го направи хранењето позабавно.
Димензии: 36/26 см.