BEBES Bueno столче за хранење

3390д. Previous Next

BEBES Bueno столче за хранење

ЦЕНА:3390 ден. 

Во согласност со EN14988:2006 + A1:2012
Наслонот може да се постави во 3 позиции.
Потпирач за нозе.
Послужавникот може да се прилагоди во 3 позиции и содржи 2 послужавника со држач за чаша.
Цврста преграда штитник помеѓу нозете и безбедносен појас во 5 точки.
Послужавникот може да се прикачи на задниот дел од хранилката.
Голем послужавник за храна кој може да се одстрани и да се постави хранилката на вашата трпезариска маса, со што ќе овозможите вашето дете да ве придружува за време на оброците.
Седиштето може да се постави во 6 позиции по висина
Многу лесно може да се трансформира во удобно ниско столче.
Се склопува исклучително лесно со помош на 2 копчиња од двете страни.
Задните тркалца со кочници гарантираат безбедност.
Навлаката може да се одстрани и да се пере одделно.
Склопена зафаќа многу мал простор.
Пакувањето овозможува заштеда напростор за 48% споредено со обичните столчиња за хранење.