BEBES постелнина за бебешко креветче 120/60

2650д. Previous Next

BEBES постелнина за бебешко креветче 120/60
Цена 2650 ден.
Содржи:
*Чаршавче
*Јорганче
*Навлака за јорган
*2 перничиња
*Оградица за 3 страни
Состав 100% памук