Количка Brevi Scatto

9900д. Previous Next

Количка Brevi Scatto
ЛЕСНО ОТВАРАЊЕ И СКЛОПУВАЊЕ, САМО СО ЕДНА РАКА!
Цена: 9900 ден.
Екстра лесна 6,2 кг.
Наменета од 0- 36 месеци
Лесна, супер практична количка која лесно можете да ја отворите, само со една рака, па така сте во можност да го држите вашето бебе со другата. Удобна за вашето бебе, изработена од одбрани материјали и удобно седиште од 35 см..Голема настрешница која целосно може да се постави над бебето а со тоа ќе го заштитите од ветер или сонце. Многу лесна за возење, со само една рака и воедно лесна за носење со тежина од 6,2 кг. Супер компактна кога е склопена.
Во согласност со EN 1888 (0-36 месеци)