Кенгур Womar N13 (2/1)

2150ден. Previous Next

Кенгур Womar N13 (2/1)
Цена: 2150 ден. 
*Од 4,5 до 13 kg (од 3м)
*Ергономски кенгур
*Меко поставен,каиши кои лесно се прилагодуваат и обезбедуваат безбедност и удобност за родителот и детето
*Мека поддршка за главата на бебето
*Правилна поддршка на рбетот и колковите со што се овозможува правилен развој на детето.
*Екстра меки отвори за нозете на детето,поставени со памук,може да се пере на 40С.
*Странични затегнувачи кои се прилагодиваат према растот на детето
*Лесно закопчување со безбедносен механизам
*Споени прерамки во задниот дел за подобра стабилност.
*Лигавче кое овозможува заштита од валкање.
*Можност детето да биде во положба према родителот првите 6 мсеци
*Можност детето да биде свртено во правецот на движење,после 6 месеци.
* Произведен во ЕУ
* Сертифицирани материјали со Антиалергени својства
* Oeko – Tex Standard 100
* Во согласност со EN 13209-2 / 2006