Количка Brevi Grillo 2.0

8200д. Previous Next

Количка Brevi Grillo 2.0 
Цена:8200 ден.
Препорачана возраст: 0m+
Удобна количка која е наменета да се користи од раѓање, изработена од удобни материјали, удобно поставено седиште и странична заштита. Наслонот може да се постави од лежечка до седечка положба. Може да се користи во комбинација со транспортер кој воедно е седиште за во автомобил од 0-13 кг.
Во согласност со EN 1888 (0-36 месеци)