BREVI Pratico станица за капење и пресоблекување која се склопува

6500д. Previous Next

BREVI Pratico станица за капење и пресоблекување која се склопува
Цена: 6500 ден. 
*Може да се постави над санитарија
*Анатомска када
Двострана функционалност:
*Од 0 до 6 месеци ( анатомски дел ) – ја користите оваа положба од првото капење кога детето има само неколку дена, се додека не седи само.
*Од 6 + месеци ( до не потешко од 15кг ) – оваа положба ја користите кога детето може само да седи.
*Полици за чување хигиенски средства
*Удобна подлога за пресоблекување со безбедносни страници
*Лесно склоплива – можност за склопување со една рака
*4 тркала, 2 предни со кочници
*Компактна кога е склопена
*Автоматско заклучување кога ќе се склопи
*Систем за испуштање за водата (црево и испуст)