Количка BEBES CITY

Попуст 2990д. Previous Next

ПОПУСТ!!! 2990 ден
Количка BEBES CITY

ЦЕНА: 3650 ден
*Во согласност со EN 1888 година, погодна од раѓање 0+
*Алуминиумска рамка, тежина и компактни димензии
*Наслон кој може да се постави во повеќе позиции, до лежечка.
*Странична рачка за транспорт; Безбедносна брава која штити од случајно отворање кога кочичката е склопена.
*Компактно затворање чадор систем
*заштитната пречка може да се отстрани.
*Безбедносни каиши со 5 точки на безбедност
*Подлошка за нозе која може да се прилагоди во 2 позиции
* ротирачки предни тркала со систем за блокирање
*4 задните тркала со централизиран систем за сопирање
* Настрешница
*Голема кошница за складирање