Tommee Tippee Четка за шишиња и цуцли

260д. Previous Next

Tommee Tippee Четка за шишиња и цуцли
Цена: 260 ден.
Оваа четка е специјално дизајнирана, наменета за чистење на шишиња и цуцли.
Четка која може да допре и до недостапните делови. Влакната се долготрајни и издржливи, а рачката е нелизгачка со што го прави чистењето многу лесно и ефективно.