BABYONO сет четка и чешел

250д. Previous Next

BABYONO сет четка и чешел
ЦЕНА:250 ден
Природно влакно,
Специјално дизајниран за масажа на нежната бебешка кожа и четкање на косата.
Не ја електризира косата.
Изработен од природни меки влакна.
Чешелот е со заоблени забци за да се заштити тенката кожа на бебето