Количка Brevi Millestrade Atelier Collection modular system trio 0m+

Попуст 18800д. Previous Next
Количка Brevi Millestrade Atelier Collection modular system trio 0m+
Цена: 26900 ден.
Цена со попуст 18800 ден.

Количка Brevi Millestrade Atelier Collection комплет количка 3 во 1, комплетот содржи: количка, корпа, седиште за во кола (транспортер), ташна, зимска прекривка и прекривка за дожд.Количката Brevi Millestrade ви овозможува транспортирање на вашето дете од 0-36 месеци.
Корпата (0-9кг) е удобна и пространа, ултра лесна и се прикачува на рамот од количката со два едноставни клика. Наслонот на грбот може лесно да се прилагоди од надворешна страна.Вентилациона основа за поголема удобност и хигиена.
Седиштето за во кола (транспортер 0-13 кг) е со уникатна удобност, лесно се поставува на рамот од количката и едноставно се прицврстува со каишите во возилото.
Количката е погодна за употреба од раѓање со реверзибилно седиште кое овозможува детето да гледа во родителот или обратно.
*Склопување- чадор систем (во двете позиции).
*Голема настрешница со голем џеб и транспарентно прозорче.
*Функционални и прилагодливи рачки.
*Тапацириот на количката, корпата и транспортерот лесно се одстранува и се пере во машина на 30˚С.
*Торба за пелени со водонепропустлива подлога.
*Прекривка за дожд која се поставува на сите три дела од количкта (количка,корпа,транспортер).