BREVI KIMI Isofix TT – Седиште за во автомобил група 0+/1/2/(0м до 25 кг)

Попуст 11120д. Previous Next
BREVI KIMI Isofix TT – Седиште за во автомобил група 0+/1/2/(0м до 25 кг)
Цена: 13900 ден. Цена со попуст: 11.120 ден.
*Високо апсорбирачка школка, висок страничен штитник од удар (глава, раменици и врат)
*Навлака која лесно се одстранува, која е дупло поставена и мека, со можност да се пере на 30 ° C
*Група 0+. може да се постави обратно од правецот на возење.
*Безбедносните појаси можат да се прилагодуваат по висина. Делот за главата може да се постави во 5 позиции.
*Анатомското седиште е меко, комотно и овозможува долго користење. Кога се користи за група 1 удобноста на бебето ја овозможуваат безбедносните перничиња наменети за мали деца.
*4 позиции на наслонот без да го вознемирите бебето, овозможуваат одличен сон и релаксирано патување.Оваа функција може да се користи и кога седиштето ќе го адаптирате за група 2
*Два типа на монтажа кога се користи за група 1 : Kimi Isofix tt може да се монтира со isofix конекторите или со каишот од возилото.
*Телескопски исофикс индикатор , за лесна инсталација.
*Дупла сигурност на контролниот систем за визуелна проверка од двете страни и правилна инсталација.