PEARHEAD – Троделна Ѕидна Рамка ,со отпечатоk

1850д. Previous Next

PEARHEAD – Троделна Ѕидна Рамка ,со отпечатоk
Цена:1850 ден.
Содржи:
*Смеса за принт (Нетоксична со TÜV сертификат)
*Ролер за израмнување на смесата
*Калапче за форма
*Плава и розева позадина
*Двострана лепенка
*Мазна Подлога за поставување на отисокот која не содржи киселини
*Нема мешање,нема неред,се суши природно.
Оваа луксузна рамка содржи три дела за да можете да поставите слика и два отисока, раче и ноџе.Притиснете го рачето или ноџето за да го направите скапоцениот отпечаток и поставете го во рамката. Овој тип на спомен е впечатлив и погоден да се постави на ѕид. во вашиот дом или канцеларија.100% безбедно.
димензии:42х25 см