PEARHEAD – Дводелна Рамка за на биро,со отпечаток

1450д. Previous Next

PEARHEAD – Дводелна Рамка за на биро,со отпечаток
Цена:1450 ден.
Содржи:
*Смеса за принт (Нетоксична со TÜV сертификат)
*Ролер за израмнување на смесата
*Калапче за форма
*Плава и розева позадина
*Двострана лепенка
*Мазна Подлога за поставување на отисокот која не содржи киселини
*Нема мешање,нема неред,се суши природно.
Оваа луксузна рамка содржи два дела за да можете да поставите слика и отисок, раче или ноџе.Притиснете го рачето или ноџето за да го направите скапоцениот отпечаток и поставете го во рамката. Овој тип на спомен е впечатлив и погоден да се постави на биро, комода и сл. во вашиот дом или канцеларија.100% безбедно.
димензии:29,5х19 см