PEARHEAD – Троделна Рамка за на биро,со отпечаток

1850д. Previous Next

PEARHEAD – Троделна Рамка за на биро,со отпечаток
Цена:1850 ден.
Содржи:
*Смеса за принт (Нетоксична со TÜV сертификат)
*Ролер за израмнување на смесата
*Калапче за форма
*Плава и розева позадина
*Двострана лепенка
*Мазна Подлога за поставување на отисокот која не содржи киселини
*Нема мешање,нема неред,се суши природно.
Оваа луксузна рамка содржи три дела за да можете да поставите слика и два отисока, раче и ноџе.Притиснете го рачето или ноџето за да го направите скапоцениот отпечаток и поставете го во рамката. Овој тип на спомен е впечатлив и погоден да се постави на биро, комода и сл. во вашиот дом или канцеларија.100% безбедно.
димензии:45х20 см