ПЕШКИР – БАЊАРКА BEBES

690д. Previous Next

ПЕШКИР – БАЊАРКА BEBES
ЦЕНА: 690 ДЕН.
Екстремно меко, изработено од 100% памук,целосно ја абсорбира водата.
Димензии: 90 х 90 см.