Tommee Tippee Шише антиколик (+)150 мл

410д. Previous Next

Tommee Tippee Шише антиколик (+)150 мл 
Цена:410 ден
*Со Шишињата Closer to nature префрлањето од доење на хранење со шише го прават полесно од било кога досега.
*Tommee Tippee заедно со  експерти од областа на доењето дизајнираа уникатна цуцла која благодарение на својата форма го олеснува хранењето, ја имитира природната флексибилност,истегнувањето и движењето на градите на мајката за време на доењето.
* Меката силиконска цуцла го поттикнува природниот инстикт за хранење со што му овозможува удобно и опуштено хранење.
*Антиколик плус – Системот со цевка е специјално дизајниран за да помогне да се намалат воздушните меурчиња во млекото, да овозможи лесно хранење и воедно го намалува ризикот бебето да внесе воздух за време на хранењето.Кога детето почнува да пие, воздухот поминува преку специјалните отвори, низ цевката и излегува од неа во долниот дел од шишето.На овој начин воздухот целосно го заобиколува млекото.Благодарение на ваквиот систем бебето нема да голта воздух а со тоа ќе се намалат грчевите.
*Цевката содржи индикатор кој ја менува бојата доколку температурата на храната не е соодветна.
*9/10 мајки се согласни дека ова шише е најслично со природното доење.
*Формата на шишето е ергономска и овозможува комфор и лесна употреба.
*Без БПА