Tommee Tippee цуцла лажливка 6-18 м – Moda

190д. Previous Next

Tommee Tippee цуцла лажливка 6-18 м – Moda

Цена:190 ден

Формата на цуцлите е симетрична и реверзибилна со што го олеснува држењето во уста и новороденчињата ја прифаќаат при првата употреба.

Препорачано за возраст од 6-18 месеци.