BABYONO Играчка обрач

990д. Previous Next

BABYONO Играчка обрач
Цена: 990 ден.

ЕДУКАТИВНА:

Помага во развивање на визуелната и моторна координација
Звукот му го привлекува вниманието на бебето и му го задржува вниманието.
Овие живописни играчки на животни му овозможуваат на бебето да ги распознава нивните силуети.
МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА:

Интересна за игра
Ја развива имагинацијата
Лесно може да се постави на креветче,транспортер, количка, релаксатор и сл.
*Во согласност со Европските нормативи и стандарди