BABYONO Музичка играчка

890д. Previous Next

BABYONO Музичка играчка
Цена: 890 ден.
ЕДУКАТИВНА:
Ги стимулира бебешките сетила за вид и слух
Музичките звуци му помагаат да ја воочи разликата помеѓу различните звуци и јачина на звук.
Овие живописни играчки – животни му овозможуваат на бебето да ги распознава нивните силуети
МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА:
Го привлекува вниманието на бебето и му го задржува вниманието.
Има смирувачки ефект и помага полесно да се смири детето и да заспие
*Во согласност со Европските нормативи и стандарди