BABYONO Сад за полевање

340д. Previous Next

BABYONO Сад за полевање
Цена: 340 ден.
За капење без солзи,предниот силиконски дел се прилагодува на формата на главчето на вашето бебе и овозможува лесно полевање на водата додека го капете.