BABYONO Термометар за во вода

190д. Previous Next

BABYONO Термометар за во вода
ЦЕНА:190 ден
Термометарот за во вода обезбедува безбедна и сигурна помош за подготвување и одржување на температурата на водата за капење на вашето дете.За да ја измери температурата користи парафин сместен во безбедна цефка, која гарантира целосна безбедност за употреба.Лесната конструкција на термометарот обезбедува лебдење по површината на водата што овозможува постојана контрола на температурата.
Скалата е во степени,без жива, индикатор за идеална температура на водата за бањање.прецизно мерење на температурата.Забавен со детски бои.