BABYONO каиш за проодување

550д. Previous Next

BABYONO каиш за проодување
ЦЕНА:550 ден
-Лесно се поставува на вашето дете и дава сигурна поддршка за првите чекори.
-Може да се користи во количка, хранилка за да се заштити детето од паѓање
-Јака безбедносна тока
– Лесно се прилагодува и одговара на секое дете
-Одговара на секој а количка и хранилка.