Релаксатор Brevi Gaia 0+

2350д. Previous Next

Релаксатор Brevi Gaia 0+

Цена: 2350 ден.

Овој релаксатор е опремен со меко и удобно седиште кое ќе му овозможи комфор на вашето бебе. Наслонот може да се постави во неколку позиции, до лежечка положба. Може да се користи како лулка-релаксатор или како статичен. Доколку се фиксира во статична позиција може да се користи како хранилка. Содржи обрач со меки играчки кои ќе го забавуваат вашето бебе. Погоден за новороденче од 0-9 кг. Во согласност со EN 12790:2009