BREVI Pratico станица за капење и пресоблекување која се склопува

6500д. Previous Next

BREVI Pratico станица за капење и пресоблекување која се склопува

Цена: 6500 ден. 

*Може да се постави над санитарија *Анатомска када Двострана функционалност: *Од 0 до 6 месеци ( анатомски дел ) – ја користите оваа положба од првото капење кога детето има само неколку дена, се додека не седи само. *Од 6 + месеци ( до не потешко од 15кг ) – оваа положба ја користите кога детето може само да седи. *Полици за чување хигиенски средства *Удобна подлога за пресоблекување со безбедносни страници *Лесно склоплива – можност за склопување со една рака *4 тркала, 2 предни со кочници *Компактна кога е склопена *Автоматско заклучување кога ќе се склопи *Систем за испуштање за водата (црево и испуст)