BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање

4900д. Previous Next

BREVI Lindo комплет сталажа со када и подлога за повивање

ЦЕНА:4900 ден.

Kомплетот соджи када, подлога за повивање, сталажа,испуст за вода со црево,рафт за козметика.