Tommee Tippee магична вакуум подлога

Tommee Tippee магична вакуум подлога

Tommee Tippee магична вакуум подлога

Цена: 390 ден.

Со Tommee Tippee магичната вакуум подлога хранењето е полесно од било кога.

Ќе му овозможи на детето лесно да ги усовршува своите вештини за самостојно хранење.

Нема неред, садот лесно се фиксира на подлогата благодарение на вакуум системот.