Tommee Tippee прибор за јадење

420д. Previous Next

Tommee Tippee прибор за јадење

Цена: 420 ден.

Сетот содржи лажица, вилушка и ноже со ергономски нелизгачки рачки прилагодени на малите рачиња. Со овој прибор вашето дете ќе може самостојно да се учи да се храни. Безбедни за употреба.