TOMMEE TIPPEE Термо чашка со цевче 260 ml. 12м+

490д. Previous Next

TOMMEE TIPPEE Термо чашка со цевче 260 ml. 12м+

ЦЕНА:490 ден.

*Шишето е изолирано и ја одржува топлината на пијалокот

*Цевчето се затвора со што останува чисто

*Меката цевка не го оштетува непцето и го прави пријатно пиењето

*Некапечка

*Без БПА