ДРВЕНО КРЕВЕТЧЕ BEBES COZY

5850д. Previous Next

ДРВЕНО КРЕВЕТЧЕ BEBES COZY

ЦЕНА: 5850 ден.

 

Креветчето е изработено од масивно дрво. Површински е заштитено со полиуретански нетоксичен лак со висок сјај. Предната страница може да се монтира во две висини, исто така и висината на душекот може да се намести на 3 нивоа.

Димензии:

*внатрешни: 1200 х 600 мм

– Сите модели на креветчиња BEBES се атестирани по Европски стандарди EN-716-1 i EN-716-2/2008, сертификат

TÜV/SÜD, безбедносни бои со сертификат EN 71/3.

*Душекот не е вклчен во цената.