Tommee Tippee First Sips чашка 6+м 230 мл- Некапечка

420д. Previous Next

Tommee Tippee First Sips чашка 6+м 230 мл- Некапечка

Цена: 420 ден

*Содржи специјален систем кој овозможува лесно пиење на течноста,а во исто време спречува истурање на течност доколку детето ја преврти чашката.